преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Деца и родители ще участват в кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“

В събитието ще се включи и известният волейболист Евгени Иванов-Пушката

Публикувано на 17 Септември 2015
Деца и родители ще участват в кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“

Семейна спортна инициатива ще събере деца и техните родители на 18 септември 2015 г. в Княжевската градина в София. Събитието е организирано от Съюза на пивоварите в България и Столичната община, като част от кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Родители, Вие можете да повлияете“.

С организирането на спортния хепънинг, Съюзът на пивоварите ще отбележи за първи път и Международния ден на социалната отговорност на пивоварния сектор. Общоевропейската кампания отразява усилията и ангажираността на индустрията в подкрепа на политиките за намаляване злоупотребата с алкохол. 

Събитието ще се проведе в следобедните часове на 18 септември - между 16.00 и 18.00 ч., в Княжевската градина (срещу Министерство на младежта и спорта). В семейния хепънинг ще се включи и известният волейболист и радетел на семейния спорт Евгени Иванов – Пушката, както и квалифицирани спортни инструктури и експерти, които ще насърчават всички посетители на Княжевската градина да участват в поредица от спортни занимания.

Спортът е по-добрият начин децата да пораснат! 

Ключови думи: