преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Death DTA обещават повече от два часа с класиките на Death в София на 3 април

Оригиналните членове на Death ще се видят с избрани фенове преди концерта в клуб Mixtape 5

Публикувано на 21 Март 2016
Death DTA обещават повече от два часа с класиките на Death в София на 3 април

По-малко от две седмици остават до старта на европейското турне на Death DTA "European Thought Patterns", с оригинални членове на Death в състава си, което ще доведе пионерите на дет метъла за първи път и в България. На 3 април 2016 г. на сцената в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните Gene Hoglan, Steve DiGiorgio, Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps. 

Групата се готви усилено за предстоящите концерти в Европа, а в интервю по повод турнето, Gene Hoglan обещава повече от два часа пълнокръвно дет метъл шоу.

Легендарният барабанист добави, че публиката ще може да чуе любимите класики от всички албуми на Death в една вечер, посветена на живота и музиката на Chuck Schuldiner и максимално да се доближи до оригиналното Death преживяване. Музикантите обещават да предадат енергията и емоцията с етикет „Death” и на българските фенове. Те ще се разходят през цялото творчество на групата на 3 април.

Жест към българската публика е и готовността на групите да се срещнат с фенове преди концерта в София. Петима късметлии, избрани чрез седмичната игра в ефира на Z-Rock, ще могат лично да се срещнат с членовете на Death DTA и Obscura. Феновете ще получат автографи и снимка с идолите си. На концерта в клуб Mixtape 5 ще има и обособен щанд с мърчандайз на бандите.

Припомняме, че съставът на Death DTA (Death To All) за концерта в София включва:

•             Steve DiGiorgio, бас (Death, Testament, Obituary, Sebastian Bach, Iced Earth)

•             Gene Hoglan, барабани (Death, Testament, Dark Angel, Strapping Young Lad, Fear Factory)

•             Bobby Koelble, китара (Death, Azrael)

•             Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)

•             Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Преди Death DTA на сцената ще се качат и немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните музиканти ще представят пред българските фенове и  фантастичния си нов албум Akroasis, който излезе на 5 февруари. Steffen Kummerer и компания ще свирят цял час!

Билети за концерта на Death DTA все още има в мрежата на Eventim и Ticketlogic на цена от 35 лв. Ако останат билети, в деня на концерта цената им ще бъде 40 лв.

Ключови думи: