преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

D2 със силно представяне на Rock N Coke!

   D2 откриха с много силен лайф втория ден от фестивала Rock N Coke в Истанбул.

Публикувано на 22 Юли 2009
D2 със силно представяне на Rock N Coke!
   D2 откриха с много силен лайф втория ден от фестивала Rock N Coke в Истанбул. Групата свири на 19 юли от 14:00 ч. на голямата сцена на най-мащабното събитие на открито в Турция. 50-минутният сет лист на бандата, включващ парчетата "Breakdown", "Deadman", "Primal", "Stars from Oblivion", "Fire in the Hole", накара публиката да избухне и да запомни светкавично част от текстовете. Дори и 40-градусовата жега не попречи на интернационалното множество, събрало се пред сцената, да куфее и да аплодира групата от началото до края.  D2 бяха на ниво и се раздадоха до край. Вече няма рок фен в съседна Турция, който да не е наясно кои са D2 от София, първата българска група, която участва на  Rock N Coke. Веднага след тях на същата сцена забиха Cold War Kids, Razorlight, Kaiser Chiefs и Linkin Park!

   След взривяващото си представяне, зад кулисите Митко Кърнев, Дидо и компания дадоха интервюта за световни медии като списание Spin. Журналисти от различни държави поискаха промо материали на групата, момчетата си размениха контакти и с  останалите банди в бекстейдж, включително и Linkin Park. Организаторите на фестивала Pozitif също изкаха възхищението си от българската следа на Rock N Coke и обещаха, че това е само началото. D2 бяха част от Rock N Coke благодарение на препоръката на Вирджиния Рекърдс, издателят на групата в България, които миналата година бяха отговорни за това бандата да участва на друг много силен европейски фест - EXIT в Нови сад, Сърбия.

   Ден след края на Rock N Coke, D2 и екипът на режисьора Васил Стефанов заснеха и видеоклип към най-новото парче на групата Fake It. Видеото се планира да бъде пуснато през септември, първо в българската си версия.

   Очаквайте скоро и впечатляващия пътепис на Краси Москов за Rock N Coke - eдин от най-големите фестивали в Европа тази година, който събра над 50 000 души в Istanbul Park, където се провежда и местният кръг от Формула 1. 
Ключови думи: