преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

D2 пускат парче с участието на Slash, Matt Sorum и Lanny Cordola

   Световно известните музиканти Слаш, Мат Соръм (Guns N' Roses, Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола избраха рок музикантите от D2 за българския вариант на парчето ,,Hands together".

Публикувано на 17 Март 2010
D2 пускат парче с участието на Slash, Matt Sorum и Lanny Cordola
   Световно известните музиканти Слаш, Мат Соръм (Guns N' Roses, Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола избраха рок музикантите от D2 за българския вариант на парчето ,,Hands together". То е създадено с мисията да набира средства за подпомагане на Хаити. Те го даряват на И АЗ МОГА, в подкрепа на инициативата ,,Аз-Ти-ХаиТи". Идеята на световните звезди е рок-банди от различни държави да създадат свой варианти  на песента, като в последствие  вариантите ще бъдат издадени в Америка.

   Българската версия на песента се казва ,,И АЗ МОГА" и ще се завърти ексклузивно по радио Z-Rock от 19 март 2010 г.

   Мат и Лени са лица на И АЗ МОГА, посланици на добра воля на фондацията в Америка и ревностни защитници на правата на човека.

   Целта на парчето "И АЗ МОГА" е да продължава да набира средства за четвъртия по големина град в Хаити - Жакмел, който е културна столица на страната. Средствата ще се набират чрез: sms на 17 777 с дума Haiti, както и на банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България, IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF

   На сайта: www.icantoo.eu ще  продължават да бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод на хаитянската организация Haiti Aid Network.
 
   Междувременно D2 започват работа по следващият си албум. Те заминават за бившата резиденция на Тодор Живков близо до Кюстендил, където пренесоха цялата си техника и ще запишат новите си парчета. Записите ще бъдат осъществени от екипа на студио STAIN. Албумът ще бъде смесен и мастериран в Лос Анджелис, където D2 записаха диска ,,6" през 2006 година.
От община Кюстендил са заявили желанието си да окажат пълно съдействие на групата по време на престоя им  на тяхна територия.
 
Ключови думи: