преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

D2 откриват Spirit of Burgas 2009!

    D2  ще открият най-големия фестивал у нас - Spirit Of Burgas 2009.

Публикувано на 11 Август 2009
D2 откриват Spirit of Burgas 2009!
    D2  ще открият най-големия фестивал у нас - Spirit Of Burgas 2009. След като миналата година бяха хедлайнери на рок сцената (Jack Daniel's Rock Stage) тази година D2 официално ще дадат старт на фестивала от основната му сцена.
 
    Звукът на main stage ще избухне на 14-ти август точно в 19.45 ч. D2 ще бъдат на сцената 40 минути и за това време ще чуем песни, които вече са представяни на няколко европейски рок фестивала. D2 ще свирят песни от последният си албум 6, но акцентът в сета им ще бъдат нови парчета, като последния радио-сингъл "Breakdown" (песен, записана специално за филма на Долф Лундгрен ,,Command Performance"). D2  ще представят и още няколко чисто нови песни, които са вече концертно проверени върху публиката на най-големия турски летен фестивал - Rock'n'Coke, където D2 свириха на основната сцена преди по-малко от месец.
 
    Същата вечер, 14-ти август, на основната сцена на Spirit of Burgas 2009 ще е дългоочаквания лайв на една от най-популярните групи в света - Faith No More!

    Както миналата година, така и тази, организаторите на Spirit of Burgas пускат тъй наречените ,,късни билети". Те ще важат за влизане на фестивала само след 1:00ч. през нощта. Цената на билетите ще бъде 20 лв. и ще се продават само на входа на фестивала.

Билетите за фестивала се продават в мрежата на Евентим.
Билет за един ден от фестивала е на цена 40 лв.
На входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв.

Тридневните билети са на цена от 100 лв.
На входа на фестивала билетите ще струват 120 лв.

Ключови думи: