преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

D2 и Dolph Lundgren представиха официално видеото Breakdown.

    Снощи в "The Club" D2  и Dolph Lundgren  представиха официално новия музикален проект на групата - ,,Breakdown", който беше създаден за холивудската продукция ,,Command Performance".

Публикувано на 11 Февруари 2009
D2  и Dolph Lundgren  представиха официално видеото Breakdown.
    Снощи в "The Club" D2  и Dolph Lundgren  представиха официално новия музикален проект на групата - ,,Breakdown", който беше създаден за холивудската продукция ,,Command Performance".

    През лятото на 2008г., екшън звездата Долф Лундгрен снима част от новия си филм ,,Command Performance" в България. Освен че изпълнява главната роля, той е и режисьор на лентата. За снимките и музиката към филма Долф покани  музикантите от D2, които направиха специално за саундтрака към филма парчето ,,Breakdown" и английска версия на песента ,,6" от последния им албум.

     Действието в екшъна се развива в Русия, където по време на рок концерт терористи превземат залата и взимат за заложник президента на Русия. За лош късмет на нападателите, барабанистът на рок групата (в ролята Долф Лундгрен) се оказва бивш командос, който  взима нещата в свои ръце.
За да влезе убедително в ролята си, актьорът ходи два месеца на уроци при барабаниста на D2 - Явор.

     Видеоклипът към ,,Breakdown" е изцяло с кадри от филма. Вече може да чуете парчето ексклузивно по радио Z-Rock, и да видите клипа в ефира на MAD TV.

     Промоцията уважиха колеги, приятели и някои от легендарните имена на българската музика като Иван Лечев, Косьо Марков и Дани от втората Тангра, Косьо Щуреца (един от първите членове на Щурците), Вачо Бъндарака - основател на първата рок група в България Бъндараците, Gravity Co, Ана - Мария Тонкова, Евгени Дайнов, Димитър Туджаров - Шкумбата, Нели Радева от I Can Too, Виктория Керин, Деси Тенекеджиева, Иван Вълков от DS Music, Криста и други.

     Гостите на събитието бяха посрещнати с ,,опасен" коктейл ,,Absolut Breakdown", създаден специално за случая от Pernod Ricard.   

    След здрав лайф D2 закриха партито с Долф Лундгрен, който сподели с всички удоволствието си да бъде с групата тази вечер. Той добави, че много се радва на съвместната си работа с D2 и ги покани в Ел Ей на промоцията на филма.
Ключови думи: