преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

CREMATORY отново в София

След супер успешното гостуване на немските готик легенди Crematory миналата есен в София, сега Felix и компания се завръщат на българска земя на 19 септември 2009 отново в зала Христо Ботев.

Публикувано на 15 Юли 2009
CREMATORY отново в София
След супер успешното гостуване на немските готик легенди Crematory миналата есен в София, сега Felix и компания се завръщат на българска земя на 19 септември 2009 отново в зала Христо Ботев. Заедно с тях на сцената ще излезе не кой да е, а шведските дарк/прогресив/пауър герои Evergrey, за които това също е второ идване в България след концертите им в София и Пловдив през 2007 г.
Съвместното шоу на обичаните от множество метъл фенове у нас две банди е под надслов "Pill Against Depression Festival" и ще стане факт по покана на новата музикална компания "Mask Music".
Съпорт бандите, които ще загреят публиката преди изявата на хедлайнерите Crematoryи Evergrey, все още се уточняват.
Организаторите гарантират, че за концерта на 19 септември ще бъде подсигурен същият безупречен звук в зала Христо Ботев, на какъвто публиката стана свидетел на миналогодишното шоу на Crematory- като с това бе разбит мита, че първокласно озвучаване е непостижимо в спортна зала.
Билетите тръгват в продажба от четвъртък - 16 юли - в мрежата на "Eventim" като първите 300 ще бъдат на промоционална цена 30 лв., на предварителна продажба - 35 лв. и 45 лв. в деня на концерта. 
Ключови думи: