преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Cradle of Filth ще забият на главната сцена на SPIRIT of Burgas!!!

   Страхотни новини за феновете на твърдия звук - на 17ти август, в рамките на фестивала SPIRIT of Burgas, легендите на блек метъла Cradle of Filth щезабият на главната сцена на Централния плаж.

Публикувано на 25 Юли 2008
Cradle of Filth ще забият на главната сцена на SPIRIT of Burgas!!!
   Страхотни новини за феновете на твърдия звук - на 17ти август, в рамките на фестивала SPIRIT of Burgas, легендите на блек метъла Cradle of Filth ще
забият на главната сцена на Централния плаж.
    Групата е сформирана през 1991г. в Съфолк, Англия като първоначалния
състав неколкократно се изменя през годините, до този който ще имаме
невероятната възможност да видим на живо - Дани Филт (вокал), Дейв Пибус (бас), Мартин Скарупка (барабани), Пол Алендър (китара), Чарълз Хеджър (китара), Роузи Смит (клавири) и Сара Джезъбел Дева (беквокал).
   Вдъхновението си Cradle of Filth черпят от готик литературата, поезия,
митология и от филми на ужасите. Заради екстравагантния си стил, текстове и клипове пълни със сцени на насилие, групата често бива цензурирана, или направо забранявана в редица държави. От самата група споделят, че целта им винаги е била да покажат пороците и покварата на обществото, и цензурата в някои държави не ги притеснява.
   Cradle of Filth безспорно са едно от най-големите имена на метъл сцената със стотици хиляди фенове по целия свят. Успяват да се наложат още с дебютния си албум - The Principle Of Evil Made Flesh, стилът им се променя постепенно през годините, като звученато на последните два - Nymphetamine (2004) и Thornography (2006) - надминава по мащабност всички досегашни и още по-тежко, и същевременно величествено.
   Ще имате невероятния шанс да ги видите на живо за първи път в България на SPIRIT of Burgas!
Ключови думи: