преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Corrosion of Conformity отстраниха барабаниста Рийд Мълин заради алкохолен гърч

Не е ясно дали той ще се завърне след края на турнето на групата

Публикувано на 07 Юни 2016
Corrosion of Conformity отстраниха барабаниста Рийд Мълин заради алкохолен гърч

Дългогодишният барабанист на Corrosion of Conformity е получил алкохолен гърч преди концерта в Едмънтън на 5 юни. Това се е случило точно преди групата да излезе на сцената.

Бандата пусна дълго съобщение, в което разказва за „продължителни, екстремни и нездравословни нива на консумация на алкохол” от страна на Мълин. Това, става ясно, не се случва за първи път.

Рийд Мълин е отстранен до края на датите от мини турнето с Lamb of God и Clutch, а неговото място ще бъде заето именно от барабанистите на двете банди.

Не е ясно дали Мълин ще се завърне след края на турнето или е отстранен за по-дълго време.

Надяваме се, че талантливият барабанист ще потърси помощ, за да може отново да се качи на сцената с Corrosion of Conformity.

Ето и цялото съобщение на Майк Дийн - „Миналата нощ в Едмънтън, Албърта, барабанистът на Corrosion of Conformity Рийд Мълин получи гърч – точно преди да се качим на сцената. Това беше предшествано от продължителни, екстремни и нездравословни нива на консумация на алкохол. Той не се грижеше за себе си и кой знае още какво друго. Рийд не е добре от известно време и ние се молим, че той ще получи помощта от която се нуждае, че ще потърси лечение за зависимостта си от алкохола и наркотиците, да не споменаваме и нуждата му от подкрепа в живота изобщо.

Това трагично събитие повтаря почти идентичен инцидент в Питсбърг отпреди няколко години, когато получи гърч малко преди излизането на сцената, когато бандата трябваше да подгрее Clutch. И двата случая бяха предшествани от опасения за здравето на Рийд и за неговото представяне. Инцидентът доведе до пет отложени концерта тогава. Минаха години на обещания и изминахме пълен цикъл, докато дойде същата предотвратима трагедия.

Този път оставихме Рийд с медицинските експерти в Едмънтън и с помощта на Жан Пол Гастър и Крис Адлер, които бързо научиха някои песни, продължихме. Шоуто се получи и ще продължи, но няма да позволим на Рийд да продължи да убива себе си пред нас.

Отново, призоваваме всички да се помолят за Рийд и да проявят разбиране към нашето положение. Всичко най-добро и Рийд, потърси помощ. С тежко сърце, Майк Дийн”.

Ключови думи: