преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чък Моузли почина на 57-годишна възраст

Първият вокалист на Faith No More е починал от „заболяване, свързано с пристрастеността му към алкохола“

Публикувано на 12 Ноември 2017
Чък Моузли почина на 57-годишна възраст

На 57-годишна възраст почина Чък Моузли - първият вокалист на Faith No More. Семейството му обяви, че „след дълъг период на трезвеност, Чарлз Хенри Моузли III загуби живота си на девети ноември 2017 година, а причината е заболяване, свързано с пристрастеността му към алкохола“.

Семейството му обяви, че се надява неговата смърт да послужи като предупреждение към всички хора, които се борят с пристрастеността и за това да останат трезвени. Семейството на Моузли приема дарения за разходите по погребението му.

Faith No More написаха - „С тежки, тежки сърца потвърждаваме смъртта на нашия приятел и колега Чък Моузли. Той беше бясна сила, която ни помогна да намерим своя път към уникалността и оригиналността, което не би се случило, ако той не беше част от това. Какви късметлии сме, че имахме шанса да се съберем с него през миналата година за преизданието на първия ни албум. Неговият ентусиазъм, чувството му за хумор, неговият стил и уникален характер ще липсват на толкова много хора. Ние бяхме едно семейство, едно странно и дисфункционално семейство, и винаги ще бъдем благодарни за времето, което споделихме с Чък“.

Светла му памет!

Ключови думи: