преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте неиздавана песен на Mad Season - Locomotive!

Парчето е част от разширено издание на "Above", което ще излезе през април

Публикувано на 19 Февруари 2013
Чуйте неиздавана песен на Mad Season - Locomotive!

Неиздавана досега песен на легендарната супергрупа Mad Season беше разпространена в интернет. Парчето "Locomotive", което можете да чуете по-долу, е част от ремастерирана версия на култовия албум "Above" и е с участието на Марк Ланеган.

Mad Season е една от най-влиятелните формации в грънджа, обединила Лейн Стейли от Alice In Chains, китариста на Pearl Jam Майк МакКрийди, Барет Мартин от Screaming Trees и Джон Бейкър Саундърс от Walkabouts. Групата издава само един албум - "Above" и работи по втори, който така и не е завършен след смъртта на Саундърс през 1999 и Лейн Сейли през 2002 година.

Находката "Locomotive" е част от сесиите за втория албум на Mad Season с работно заглавие "Disinformation". Парчето ще влезе в разширена версия на албума "Above", по която са работили Майк МакКрийди и Барет Мартин, с помощта на фронтмена на Screaming Trees Марк Ланеган.

Новото издание на "Above" излиза на 2 април и включва оригиналния албум, втори диск с неиздавани досега песни и DVD с последния концерт на Mad Season. Очаква се и двоен албум на винил, на 20 април, по случай Деня на музикалните магазини.

 

Ключови думи: