преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Членовете на Mötley Crüe отново са в студиото

Томи Лий, Ники Сикс и продуцентът Боб Рок подготвят нещо

Публикувано на 30 Август 2018
Членовете на Mötley Crüe отново са в студиото

Mötley Crüe изпълниха последното шоу от прощалното си турне в навечерието на Нова година през 2015-а, като се бяха зарекли никога да не правят турне отново. Ники Сикс заяви тогава, че бандата се е превърнала в „четирима души с различни идеи“, а Томи Лий допълни, че членовете на групата така и не са си казали довиждане след последното шоу.

Сега обаче ритъм секцията на Mötley Crüe се събра в студиото отново. Фейсбук страницата на бандата пусна снимка, на която заедно са Томи Лий, Ники Сикс и продуцентът Боб Рок.

Надписът на снимката е просто „28th August 2018“, а Лий пусна и кратко видео, в което свири на барабани. Втора снимка от студиото се появи в страницата в Инстаграм на Лий, придружена от надпис - „Това е новото нещо!!!“.

Феновете, които се надяват на нов албум от Mötley Crüe, може би трябва да си спомнят думите на Ники Сикс от 2016-а – „Няма шанс за друг албум“.

Дългоочакваният филм, базиран на общата автобиография на Mötley Crüe – „The Dirt“, се снима в момента, така че Лий и Сикс може би подготвят нещо за тази продукция.

Ключови думи: