преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика

Това сподели клавиристът на бандата Роди Ботъм

Публикувано на 29 Ноември 2018
Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика

Членовете на Faith No More се събират, за да работят по нова музика. Това съобщи клавиристът на бандата Роди Ботъм.

В ново интервю той разкри, че процесът по създаването на предишния албум на Faith No More („Sol Invictus“) е бил доста труден, но пък този опит е бил много ценен за бандата, за да я изведе на следващото ниво. „Трябваше да отидем на това ново ниво, за да направим „Sol Invictus“. Прекарахме много време, за да се съберем отново заедно, да се опознаем наново, да правим музика отново, да свирим стари парчета. И тогава достигнахме един момент, в който вече не беше правилно да правим тези шоута със стари парчета. Така че изведохме групата до следващото ниво, правейки нов албум, а чувството беше наистина хубаво“, заяви Ботъм.

Той продължи с думите – „Периодично ще ходя до Сан Франциско и ще правя музика с тези момчета. Това което правим е наистина специално. Особено когато аз, Майк Бордин и Били се съберем…Ние бяхме супер млади – на по 18-19 години, когато започнахме да правим музика, така че се събираме в една стая и говорим един език, който е наистина силен и много ясен, поне за трима ни…С надеждата да продължим нататък и да правим нова музика, продължаваме да правим това, да се събираме, да създаваме нови звуци и просто да имаме диалог за перспективите и песните и за това къде се насочваме за в бъдеще“.

Запитан дали това означава, че членовете на Faith No More свирят заедно и си играят с музикални идеи, но не е ясно дали нещо ще излезе от това, Роди Ботъм отвърна – „Да, може така да се каже. Да. Абсолютно“.

През миналата година вокалистът Майк Патън заяви, че групата си е взела „продължителна почивка“, добавяйки, че ако нещо се случи, то ще се случи „органично и естествено“. В същото време Патън изрази съмнение, че бандата ще продължи с нова музика.

Ключови думи: