преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Четвъртото издание на WRONG FEST с пета обявена група

Това е софийската банда COMASUMMER

Публикувано на 10 Декември 2015
Четвъртото издание на WRONG FEST с пета обявена група

Wrong Fest обявиха пета официално потвърдила група за четвъртото издание на фестивала, който ще се проведе на 25 и 26 юни…някъде в периферията на София. Групата е COMASUMMER от София.

Само преди няколко дни бандата беше обявена и като българския участник в Fuzztastic Festival-a в Гърция, а на 13.12.2016 предстои и представянето на дебютното им EP „Out Of The Sun”.

COMASUMMER е neo-psychedelic rock група, създадена в началото на 2014 в София, България. Стартирала като дует, година по-късно тя се разраства до петчленен състав. Те смесват различни съвременни и по-остарели поджанрове на рокендрола, за да постигнат собствен звук. Някои от най-влиятелните за тях групи са The Black Angels, Brian Jonestown Massacre, Queens of the Stone Age, Skywave, както и The Doors, Pink Floyd, H.P. Lovecraft и още много икони от 60-те и 70-те години. Музиката им се намира по пътя между гаражния и психеделичния рок на 60-те, тежкия рок от 70-те и шугейза от 90-те, като преплитат всички тези стилистики, за да генерират съвременна звукова амалгама, която дълго остава в съзнанието след слушане.

Вече потвърдили групи са гръцките и румънските рокаджии NIGHTSTALKER & ROADKILLSODA, алтернативната / инди българска група MACROPHONE, както и риф машините от BROND. Следващата седмица Wrong Fest ще обяват още едно име, а до фестивала предстои обявяване на още поне 7 групи, между които и хедлайнерите.

Още могат да бъдат закупени двудневни билети тип „рано пиле” в мрежата на TICKETLOGIC.BG. Струват 35лв, а след изчерпването им, организаторите ще пуснат още 400 двудневни билета от 45лв. 

Ключови думи: