преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Cherry Poppin' Daddies идват в България!

   Една от най-популярните в света нео-суинг формации - Cherry Poppin' Daddies, ще пристигне за концерт в София на 13-ти Декември! Групата ще посети България като част от едно редките си турнета в Европа по пакана на Строежа и със съдействието на Lazy Days Agency.

Публикувано на 29 Октомври 2008
Cherry Poppin' Daddies идват в България!
   Една от най-популярните в света нео-суинг формации - Cherry Poppin' Daddies, ще пристигне за концерт в София на 13-ти Декември! Групата ще посети България като част от едно редките си турнета в Европа по пакана на Строежа и със съдействието на Lazy Days Agency. Самото събитие ще се състои в "Blue Box", а повече подробности около разпространението на билети, както и изненадващото включване на специални гости от българската музикална сцена, ще бъдат оповестени следващата седмица!  
       
    Американската осморка, която е с близо 20-годишна успешна кариера, е включила само три дати в Източна Европа, като освен София, тя ще посети Загреб и Любляна. Концертът в съботната вечер на 13-ти Декември е уникален и рядък шанс за българската публика да се докосне до една по-различна култура и да види наживо създателите на "Zoot Suit Riot" и продалия се в над два милиона копия едноименен албум! Известни най-вече като "възродители на суинга", поради платиненият статус на гореспоменатия запис, Chery Poppin' Daddies всъщност демонстрират много лица. В седемте студийни албума на групата може да се открие магнетична смесица от хард и алтернативен рок до ска, рокабили, джаз, фънк. И естествено - старият американски суинг, със силно изразената брас секция, аткрактивният фронтмен Стив Пери и костюмарите-музиканти. В този ред на мисли, парчетата в профила им в Myspace са доста правилно подбрани, така че всеки да може да си изгради нужната за Чери Попин Дедис представа.

   До броени дни очаквайте пълните подробности около предстоящия концерт, очаквайте приятната изненада в имената на българските гости, очаквайте Cherry Poppin' Daddies в България! 
Ключови думи: