преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чарлз Брадли със соул кавър на „Changes” на Black Sabbath

Песента ще бъде част от предстоящия едноименен албум на звездата от тежката категория на соул музиката

Публикувано на 10 Декември 2015
Чарлз Брадли със соул кавър на „Changes” на Black Sabbath

Чарлз Брадли е звезда от „тежката категория” на соул музиката! Легендарният музикант представи красив кавър на „Changes” на Black Sabbath, който можете да чуете по-долу (видеото е режисирано от Ерик Фейгенбаум). Песента ще е част от предстоящия едноименен албум „Changes”, който Брадли ще издаде на 1 април.

Чарлз Брадли създава музика от 50 години, като пее отпреди Black Sabbath и отпреди метъл жанра да започне да съществува. Интересното е, че Брадли издава първия си соло албум едва през 2011 година – на 62-годишна възраст! Той казва, че има специална връзка с „Changes” – „Кара ме да мисля за майка ми и промените в живота ми, откакто тя почина”.

В същото време легендарният фронтмен на Black Sabbath Ози Озбърн заяви, че сега смята, че „хората не са истински заинтересовани от това да чуят нови неща от групата”. Той се надяваше, че бандата ще направи един финален албум преди турнето „The End”. Явно, обаче, е премислил позицията си и изтъкна по-горната причина като основна за това да няма финален албум. Другата причина е, че той е щял да отнеме на бандата три или четири години, а Black Sabbath искат да приключат, когато са на върха.

„Да бъда запомнен е достатъчно за мен”, каза Ози. „Мислех си, че никой няма да ме запомни, когато за първи път започнах да правя музика”.

Турнето „The End” ще се разпростре през по-голямата част от 2016 година и много хора ще имат възможност за последен път (или за първи и последен) да видят легендарната банда.

Ключови думи: