преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чарли Уотс напуска The Rolling Stones окончателно?

В британската преса се появиха слухове, че барабанистът на легендите Ролинг Стоунс Чарли Уотс се разделя с групата завинаги.

Публикувано на 02 Септември 2009
Чарли Уотс напуска The Rolling Stones окончателно?
В британската преса се появиха слухове, че барабанистът на легендите Ролинг Стоунс Чарли Уотс се разделя с групата завинаги. Това се случва три години преди групата да отпразнува 50 години от създаването си. Изданията цитират източник, близък до обкръжението на Стоунс, който твърди, че ,,Чарли Уотс напуска окончателно. Той повече няма да участва в записи или в концертите на групата". Като причина за решението Уотс посочвал, че вече се чувствал ,,твърде стар за рокендрол".
Новината всъщност не е толкова неочаквана. Обществена тайна е, че преди началото на турнето ,,A Bigger Bang" (2005-2007) Кийт Ричардс дълго е убеждавал колегата си да се включи в концертите.
Говори се, че мястото на барабаните ще бъде заето от друг Чарли - Чарли Драйтън, който участва в соловия проект на Кийт - Expensive.
Уотс се присъединява към Rolling Stones през януари 1963г. и до момента има записани 25 албума с групата. Той неведнъж е споделял, че никога не е очаквал да остане в бандата толкова дълго - няколко месеца дори е ходил на тогавашната си работа преди кариерата на рокаджиите рязко да тръгне нагоре.
Информацията за напускането на Уотс засега бе опровергана от официално изявление на групата.

Ключови думи: