преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чад Крюгер от Nickelback e един от гостите в новия проект на Девин Таунсенд

Новият албум на Таунсенд се нарича „Empath“ и излиза през март 2019-а

Публикувано на 04 Декември 2018
Чад Крюгер от Nickelback e един от гостите в новия проект на Девин Таунсенд

Девин Таунсенд по-рано тази година сподели, че някога е имал погрешно негативно отношение към Чад Крюгер от Nickelback, но в крайна сметка е осъзнал, че той е „един от малкото наистина брилянтни хора в музикалната индустрия“. Сега приятелството между двамата достигна ново ниво – Крюгер е един от музикантите, с които Девин Таунсенд си сътрудничи в новия си музикален проект.

„Без сън тази нощ“, написа Таунсенд в Туитър. „Вече съм в последните фази от тазгодишния дълъг процес, който минава през главата ми. Почти е готово…още три седмици и половина и тази фаза от албума ще е завършена. Слушам грубите записи на „Empath“ и те ме разчувстват дълбоко. Не съм имал такава реакция от много години. Като се замисля, че всичко това дойде след като просто си взех ваканция! О, Боже, какъв интензивен период беше. Ще запомня последните две седмици“, сподели още музикантът. Той написа още, че е работил по новия албум, който ще излезе през март, с Анеке Ван Гийрсберген, Чад Крюгер, Стиви Вай и други.

Девин Таунсенд допълни за Чад Крюгер, че „Чад е една истинска личност. Той е невероятно талантлив в това, което прави, а най-вече е един готин пич, който ми помогна, когато имах нужда“.

Ключови думи: