преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Българската банда Downslot ще подгрява титаните Testament в София

Концертът е на 11 август в зала „Универсиада“

Публикувано на 15 Юли 2014
Българската банда Downslot ще подгрява титаните Testament в София

Докато очакваме с нетърпение датата 11 август, на която Testament ще забият за първи път в София (концертът е в зала “Универсиада”), водещата фигура в бандата – Чък Били, даде интервюта за българските медии.

 

За радост на многобройните фенове, след приключване на настоящата европейска обиколка, Чък Били, Ерик Питърсън, Алекс Сколник, Джийн Хоглан и Стив Диджорджио ще се съсредоточат върху създаването на нов албум. Групата се надява той да бъде издаден в началото на следващата година.

 

Всички музиканти са в невероятно добра форма и смятат, че това е най-добрият състав на бандата, през която са преминали величия като Джон Темпеста, Дейв Ломбардо и много други.

 

Въпреки че не са свирили досега в София, очакванията на Testament са големи, защото са гледали записа на The Big Four и са искрено впечатлени от енергията на българските фенове.

Единственото разочарование за Чък Били напоследък е отпадането на Холандия от Световното първенство, тъй като именно „лалетата“ бяха безспорният му фаворит в Бразилия.

 

Междувременно, траш легендите одобриха и български съпорт за концерта – това е метъл бандата Downslot. Групата е създадена през 2008 година, а слушателите на Z-Rock са имали възможност да чуят тяхната музика в нашия ефир.

 

Билети за концерта на Testament все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорите в цялата. Цената е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева.

Ключови думи: