преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Бьорк ще пее в Led Zeppelin вместо Плант, и други първоаприлски...

   Ден след първи април, ето някои от най-добрите фалшиви новини, публикувани в интернет в деня на шегата:    Бьорк обяви, че ще замести Робърт Плант като вокал на Led Zeppelin.

Публикувано на 02 Април 2009
Бьорк ще пее в Led Zeppelin вместо Плант, и други първоаприлски...
   Ден след първи април, ето някои от най-добрите фалшиви новини, публикувани в интернет в деня на шегата:

   Бьорк обяви, че ще замести Робърт Плант като вокал на Led Zeppelin. Исландката поясни, че турнето на Zeppelin било в застой зарадиПлант, затова тя решила да "заеме свободната позиция".

   Coldplay публикуваха новина на сайта си, че ще записват албум с БрайънИно... в безтегловност! В текста се казва:"По-късно тази година,групата ще се качи на модифициран Боинг 727, който ще осигури нулевагравитация за периоди от 20-25 секунди. Носейки костюми, които самитеColdplay са проектирали, и които са базирани на ретро рускикосмонавтски костюми, групата ще записва музиката със специални "тежки"микрофони, на касетофон от 1969 година".

   Nine Inch Nails написаха мнима новина за нов албум, пуснат за безплатендаунлоуд. В списъка с песните се споменават гост-участия на КрисМартин, Jay-Z и Боно. Има и песен, озаглавена "Pussygrinder" сучастието на Шерил Кроу. В шегата се говори още за гост-участия нахип-хоп продуцента Timbaland и Джъстин Тимбърлейк.

Ключови думи: