преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Б.Т.Р. с концерти във Варна и Бургас

Групата ще забие в Бургас и Варна на 23 и 24 август

Публикувано на 11 Август 2015
Б.Т.Р.  с концерти във Варна и Бургас

Емблематичната рок  банда Б.Т.Р.  ще завърши серията от летните си концерти „Лято  2015”  в  Бургас на 23 август и Варна на 24 август на сцената на летните театри в морските ни градове.

В двучасовата програма са включени  хит синглите "Елмаз и стъкло“, "Хей, момиче" ,   "Спасение" , "Цвете от луната",  „Море от любов“, “Да погледна в теб“, “Хвани живота си в ръце” и др. , както и всички песни от последния 11-и албум на групата „Защо”.

Паралелно с летните и предстоящите през септември коинцерти, момчетата погодтвят и реализацията  на видеото към  четвъртия радиосингъл от албума „ Защо” – „100 Надежди”. Припомняме, песента беше представена още в началото на лятото в ефира на Z-Rock, когато Славчо и Наско гостуваха на Елена Розберг в Голият обяд!

С нестандартната идея за видеореализацията на „100 Надежди”, Б.Т.Р.  се надяват да предизвикат медийния и зрителски интерес , както към трите сингъла от албума  „ Защо”  - „Забравена нежност”, „ Защо” и „ Несбъдване”.

Б.Т.Р. ,  свирили на една сцена с легендарни музиканти и групи като Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Nazareth, Motorhead, Europe и Accept споделят, че с най- голямо нетърпение очакват срещата с българската публика.

Ключови думи: