преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брутален полски детметъл от Parricide в столичния "The Club".

   28 ноември е датата, на която поляците Parricide ще се опитат да срутят столичния "The Club"!!! Съучастници в деянието им ще бъдат българите Agonic Faint.

Публикувано на 31 Октомври 2008
Брутален полски детметъл от Parricide в столичния
   28 ноември е датата, на която поляците Parricide ще се опитат да срутят столичния "The Club"!!! Съучастници в деянието им ще бъдат българите Agonic Faint. Концертът е част от поредицата тематични събития под надслов "Abbatoir Metal Night", първото от които се състоя преди дни с участието на русенците Claymore.

   Parricide са от град Chelm, Полша и свирят брутален Death Metal с много Grind Core влияния. Групата е основана през 1990 г. и оттогава има зад гърба си множество концерти и турнета. Съставът е: Michal "Prosiak" Wojcik (вокали), Lukasz "Popiol" Popielnicki (bass, вокали), Albert Kraczkowski (guitar), Piotr Sabaranski (guitar) и Krzysztof Saran (барабани). Техни песни могат да бъдат чути на техния профил http://www.myspace.com/parricidepl

Събитието ще се състои на 28.11.2008 (петък) от 22:00 ч. в "The Club" (София, ул. Николай Коперник 2, до хотел ,,Плиска"). Цената на билета е само 10 лева, като предварителната продажба вече стартира в мрежата на Ticketstream. 
Ключови думи: