преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Спрингстийн с премиера на неиздаваната досега песен „Party Lights”

Тракът се появява като превю към предстоящия бокс сет от 7 диска „The Ties That Bind: The River Collection”

Публикувано на 24 Ноември 2015
Брус Спрингстийн с премиера на неиздаваната досега песен „Party Lights”

Брус Спрингстийн представи неиздаваната досега песен „Party Lights”, която можете да чуете по-долу. Тракът е превю към предстоящото издание „The Ties That Bind: The River Collection” – бокс сет от седем диска, който ще се появи на 4 декември.

Проектът съдържа материал, записан за двойния албум „The River” от 1980 година, който донесе първи албум номер 1 в американската класация Билборд топ 200 за Спрингстийн.

„The River” е продаден в над 5 милиона копия само в САЩ.

„Ние записвахме и записвахме, и записвахме, и записвахме”, споделя Брус Спрингстийн. „Бяхме в студиото ден след ден, след ден...Може би работих най-много по някои неща, които не влязоха в диска...никога не знаеш, аз никога не знам. Не знаех накъде отиват нещата”.

Бокс сетът от 4 CD-та и 3 DVD-та включва оригиналния двоен албум, както и „The Ties That Bind” – албум от 10 парчета, който Спрингстийн записва през 1979 година, но така и не издава.

Влизат и 22 песни, които не са успели да станат част от албума „The River”, както и едночасов документален филм/интервю със Спрингстийн, както и легендарен концерт от 1980 година, който е заснет в Arizona State University. 

Ключови думи: