преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Спрингстийн издава новия си албум „Western Stars“ на четиринайсети юни

Албумът ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Публикувано на 05 Юни 2019
Брус Спрингстийн издава новия си албум „Western Stars“  на четиринайсети юни

„Western Stars“, първият студиен албум на Брус Спрингстийн от пет години насам, го отвежда по нов музикален път. Албумът черпи вдъхновение от поп класиките, създадени в студиата на Южна Калифорния от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век. „Western Stars“ е записан в собственото студио на Боса, както е наричан Спрингстийн от американските медии, в Ню Джърси с допълнителна продукция в Калифорния и Ню Йорк.

„Western Stars“, 19-ият студиен албум на Брус Спрингстийн, излиза на 14-ти юни, 2019 г. и е разпространяван от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

„Western Stars“ е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина www.musicmall.bg тук: https://bit.ly/2Wpm9Od

„Този албум е завръщане към песните от соловата ми кариера, характерни с бърз ритъм, вокални хармонии и оркестрални аранжименти. Western Stars е моята лична кутия за бижута от песни“, споделя Брус Спрингстийн.

Western Stars включва 13 песни, а текстовете покриват традиционни теми за американската публика като изолацията и общността, семейните отношения, връзката със земята и неизменната надежда, за дългия път през самотните магистрали сред безкрайната пустинна пустош...

Ключови думи: