преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън ще напише официална автобиография

Той вече е подписал договор с издателството HarperCollins

Публикувано на 11 Ноември 2015
Брус Дикинсън ще напише официална автобиография

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън ще напише официална автобиография! Той вече е подписал договор с издателството HarperCollins.

Брус оглавява една от най-великите хеви метъл банди за всички времена, което означава, че има много за разказване! Той продължава да пилотира самолети и да развива успешно своята авиокомпания, а наскоро се пребори с рак. Автобиографията му трябва да се появи през есента на 2017 година. 2016-та е предназначена основно за голямото световно турне с Maiden в подкрепа на последния албум на бандата – „The Book of Souls”.

„Бях поласкан, че се свързаха с мен, за да напиша книга за моите преживявания и изглежда, че сега е подходящо време за това. Ще имам доста време на турнето догодина, за да работя по книгата”, сподели Дикинсън. „Сигурен съм, че да пилотирам 747 по света ще добави още към историята с някои необичайни истории!”

Очаква се автобиографията на Брус Дикинсън да се появи първо в електронен вариант и аудиокнига през 2017 г., а хартиената версия да я последва през 2018 година.

Ключови думи: