преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си „What Does This Button Do?“ през октомври

Фронтменът на Iron Maiden разказва сам своята история

Публикувано на 26 Юли 2017
Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си „What Does This Button Do?“ през октомври

Легендарният вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън ще издаде автобиографията си „What Does This Button Do?“ на деветнайсети октомври чрез Harper Collins.

За първи път научихме, че Брус Дикинсън работи по мемоарите си в края на 2015 година.

„What Does This Button Do?“ ще разкаже историята на един метъл титан, който е известен с това, че не обича да говори за личния си живот. Брус ще сподели детайли за живота си като музикант, пилот, новелист, отличен фехтовач и т.н.

Ето и част от официалното описание на книгата: „Сега, за първи път, Брус разказва своята история със своите думи. В „WHAT DOES THIS BUTTON DO?“, Брус (един човек, който е известен с това, че никога не дава интервюта за личния си живот) споделя най-пленителните си спомени, включително своите трийсет години с Maiden, ранните му дни, детството му, прекарано в ексцентричната британска училищна система, това да прави соло музика, осъзнаването на мечтата да кара големи самолети и скорошната му битка с рака. Брус Дикинсън е много повече от фронтмен на една от най-големите банди на Земята. Една рок икона, истински ренесансов човек, Брус е бил и остава една легенда“.

Книгата е от 448 страници, а Брус Дикинсън е изпълнил с ръкописен текст седем тефтера по време на турнето „Book of Souls“.

Ключови думи: