преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън още съжалява, че не е ударил Аксел Роуз през 1988 г.

Причината е, че фронтменът на Guns N’ Roses се е държал неуважително към публиката

Публикувано на 08 Септември 2015
Брус Дикинсън още съжалява, че не е ударил Аксел Роуз през 1988 г.

Вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън далеч не е човек на насилието. Напротив! Той е известен като един от най-земните и възпитани хора, които човек може да се надява да срещне. Въпреки това, Брус заяви, че е искал да удари Аксел Роуз през 1988 година.

Той си припомни историята пред „Journal De Montreal“. Случаят е от 16 май 1988 година, когато Guns N’ Roses откриват концерт на Iron Maiden в Квебек.

Аксел се отнасял зле с публиката, а причината била, че те говорили на фронтмена на Guns на френски...което и се очаква във френската част на Канада.

Брус Дикинсън не приел леко поведението на своя колега, дори искал да му удари един.

„Трябваше да изляза на сцената и да му ударя един юмрук“, каза Брус. „Как може да си позволява да говори на моята публика по такъв начин? Винаги съм съжалявал, че не го направих“.

Iron Maiden тъкмо издадоха своя шестнайсти студиен албум „The Book of Souls“. Той е на път да оглави класацията за продадени албуми във Великобритания. Официално това ще се случи в петък. Групата беше на върха в тази класация и през 2010 година с албума „The Final Frontier“.

Ключови думи: