преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън: „Надявам се, че „The Book of Souls” няма да е последният ни албум”

Фронтменът на Iron Maiden отведе група отдадени фенове до Париж

Публикувано на 01 Септември 2015
Брус Дикинсън: „Надявам се, че „The Book of Souls” няма да е последният ни албум”

Наближава датата, която феновете на Iron Maiden са отбелязали с червен маркер в календара – 4 септември. Тогава излиза новият албум на бандата „The Book of Souls”!

Някои щастливци имаха късмета да чуят тези 92 минути от  Maiden предварително. Това стана на специално парти в Париж, а феновете бяха превозени със самолет лично от Брус Дикинсън. 

След пристигането в Париж, почитателите на бандата бяха отведени в Guillaume Tell Studios, където е записан „The Book of Souls”. Брус Дикинсън разказа пред тях как е бил записан албумът, както и за диагностицирането му с рак в края на записите.

Дълго време се смяташе, че „The Final Frontier” от 2010 година е финалният албум от дискографията на Maiden, но за щастие това не се оказа вярно. „The Book of Souls” също може да не е последният диск на групата. Брус Дикинсън сподели – „Наистина се надявам, че това няма да е последният ни албум. Твърде много се забавлявах, докато създавахме този. Ще се забавлявам и наслаждавам на следващото турне още повече поради различни причини. Сега щастливо си говоря с вас и обикалям наоколо или карам самолети. Следващата спирка е турнето и малко пеене”.

Видео от събитието можете да видите на този линк. До излизането на „The Book of Souls” остават само три дни!

Ключови думи: