преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Броени дни до концерта на Stereo MC's!

   Носителите на наградата БРИТ и за албум, и за група, Stereo MC's са отново на път към България! Те ще разтърсят за трети път София сега с най-новата си продукция  - албумът Double Bubble.

Публикувано на 27 Октомври 2008
Броени дни до концерта на Stereo MC's!
   Носителите на наградата БРИТ и за албум, и за група, Stereo MC's са отново на път към България! Те ще разтърсят за трети път София сега с най-новата си продукция  - албумът Double Bubble. Новината за посещението на култовата британска формация у нас се посрещна с искрен ентусиазъм от многобройните фенове! Предишните два концерта (през 2002 и 2005г.) преминаха с феноменален успех и групата обещава този път шоуто им на 11 ноември в зала Фестивала да бъде още по-ударно и завладяващо.
   Stereo MC's ще ни представят на живо всичките ни любими химни от 1992 насам като Connected, Deep Down & Dirty и Step It Up плюс най-новия си хит сингъл - Black Gold. Парчето има и уникален ремикс от хипер-актуалния диджей Fedde Le Grand.  Видеото към парчето от вторник е в музикалния ефир, като премиерата е в предаването за нова музика по телевизия City - Coca-Cola Future Hits. В същия ден то може да бъде гледано и във VBox7.
   Stereo MC's пристигат в България в деня преди концерта. На сцената на зала Фестивална групата ще излезе начело с емблематичния фронтмен Роб Бърч, заедно с електро гуруто Ник Халъм, беквокалите Кат Кофи и Рейчъл Бърч и барабаниста Оуен Иф.  
   През пролетта и лятото на тази година, веднага след издаването на албума Double Bubble, Stereo MC's направиха ударен старт на новия концертен сезон с няколко гига в Англия, участия на фестивалите Croydon Summer Festival, Mooves Festival Innsbruck, Free Fat Fest и Blue Balls Festival Lucerne и изнесоха супер концерт в Киев на 25 май 2008.
    Настоящото турне в подкрепа на Double Bubble стартира след броени дни! Първият концерт ще бъде в Москва на 9 ноември, а шоуто в България е втората дата от гастрола. Турнето ще продължи до 20 декември и включва 20 концерта в цяла Европа.
Ключови думи: