преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Броени дни до концерта на Accept - вижте подробности!

Ясни са финалните детайли за шоуто на немските хеви метъл титани в зала Универсиада

Публикувано на 16 Октомври 2012
Броени дни до концерта на Accept - вижте подробности!

20 октомври наближава и вече са ясни последните подробности преди шоуто на Accept в София. Гостуването на групата в България ще бъде част от актуалното й турне в подкрепа на албума “Stalingrad”.

Преди Accept на сцената на зала Универсиада ще се качат българските метъл надежди Project Arcadia, избрани лично от Улф Хофман и компания.

Вратите на залата ще отворят  за фенове в 18:30ч. В 20:00ч Project Arcadia feat. Urban Breed ще забият 35 минутен подгряващ сет, а 30 минути по-късно, точно 21:05ч. Accept ще нажежат до червено атмосферата в зала Универсиада.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Accept.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала Универсиада преди концерта.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

В деня на концерта, музикантите от Accept ще подходят съвсем професионално и към менюто си. Групата държи на реда и дисциплината и залага на безалкохолна бира, разнообразие от енергийни напитки и био плодови сокове. След концерта музикантите ще разпуснат с италианско и чилийско червено вино.

Пропуските за концерта на Accept се продават по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Концертът на германските хеви легенди  се провежда близо 20 години след като групата  гостува за пръв път в същата зала. Това ще е третото гостуване на Accept у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.

Ключови думи: