преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Brodnik с концерт на двайсет и шести май

Бандата се завръща две години след загубата на Борис Николов – Боро

Публикувано на 04 Април 2019
Brodnik с концерт на двайсет и шести май

Brodnik, логичното и естествено продължение на Upyr винаги са знаели, че скоро ще включат китарите отново. Тишината е оглушителна, а в нея кънти само болка, превърнала се във вечност. „След като преди две години загубихме Борис Николов - Боро, загубихме Бродник - душа и вдъхновител на Upyr, поискахме само отсрочка и знаехме: няма връщане назад“, пише групата.

Формацията, която включва упирите Емилиян Щерев, Кирил Петрушев - Бъсти и Асен Сантев (Trysth), към 2019 г. има в състава си още една фигура от Trysth - Явор Димов. Изискваме и очакваме от Brodnik много. Имаме и право, имаме и основание.

Къде е смисъла да потискаш креативните пориви, когато духът е жив. Когато Brodnik е жив. Проектът има нови композиции, вече потвърдени концертни дати и предстоящи записи в студио. Brodnik се задават с високо вдигнати горящи факли, а сетивата ни са привикнали с мрака...

Всеки, който познаваше Upyr, е готов да излезе на среща в тъмното с Brodnik. Първата концертна покана от тях е за 26 май в клуб “Mixtape5”. Това ще е среща, на която в компанията на още две групи, бандата ще представи изцяло нов материал.

Ключови думи: