преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брент Хиндс от Mastodon за новия албум: „Изглежда, че ще е двоен”

Хиндс е написал един албум, а останалите работят по друг

Публикувано на 28 Юни 2016
Брент Хиндс от Mastodon за новия албум: „Изглежда, че ще е двоен”

Mastodon се една от най-яките модерни групи. Те отказват да бъдат класифицирани и прескачат от жанр в жанр, за да намерят свой собствен стил, който не би позволил да бъдат объркани с друга банда.

Много интересен се очертава и новият албум на Mastodon, а китаристът Брент Хиндс разказва повече за случващото се с процеса.

„Очертава се като двоен албум”, заяви той пред „Guitar World”. „Единият е албум, който написах аз, когато трябваше да се справя с гадна раздяла. Моята част е наречена „Cold Dark Place”, като написах доста мрачна, красива, плашеща, фънки, въздушна, мелодична музика, която също малко звучи като The Bee Gees (смее се).

Другите момчета правят съвсем различен албум, но изобщо не съм чул нищо досега, така че не мога да кажа как звучи. Но аз ще добавя нещо тук и там. Със сигурност ще записвам с моята нова Flying V...докато стоя на върха на стол с върколашката си маска. И това не е шега – наистина го правя. Никога не сядам, докато записвам. Не можеш да седиш, докато свириш на Flying V, всички знаят това”.

Брент Хиндс през тази година записва и с Giraffe Tongue Orchestra, чиито дебютен албум „Broken Lines” излиза на 23 септември.

Ключови думи: