преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брайън Джонсън ще се срещне с експерт по технологиите за слуха

Музикантът приветства фенове в дома си

Публикувано на 12 Май 2016
Брайън Джонсън ще се срещне с експерт по технологиите за слуха

Брайън Джонсън остана встрани от AC/DC след внезапно влошилите се проблеми със слуха. Бандата довършва концертите в Европа и САЩ с Аксел Роуз, а Джонсън търси начин да се възстанови.

През миналата седмица, откривателят на безжичния апарат за вътрешното ухо Стийв Амброуз обяви, че смята, че може да разреши случая с фронтмена на AC/DC.

Амброуз, основател на Asius Technologies, пусна видео в YouTube, в което отправи послание към Брайън Джонсън, умолявайки го да не спира с концертите.

Експертът си партнира с 64 Audio в създаването на нова и подобрена машинка, която филтрира статичното налягане от музиката от целия звуков спектър. Резултатът е по-добра чуваемост и намален риск от по-нататъшна загуба на слуха.

Устройството действа и като второ, синтетично тъпанче в ушния канал, което абсорбира само вредното звуково налягане, предпазва самото ухо, а в същото време позволява на по-слабите шумове да звучат по-силно и много по-добре.

Брайън Джонсън вече се е свързал със Стийв Амброуз, като последният обяви – „Благодаря на всички за изключителната подкрепа, Брайън и аз говорихме вчера. Какъв изтънчен човек. Той и съпругата му ме поканиха да ги посетя следващата седмица”.

Междувременно се разбра, че Брайън Джонсън и съпругата му са поканили вкъщи фен и неговите близки. Почитателят на музиката на AC/DC е искал да отдаде почит на вокалиста, като е минал през къщата му. Когато е станало ясно, че вътре няма никой, той е оставил писмо в пощенската кутия. „Точно се канехме да си тръгваме, когато Брайън и жена му пристигнаха. Какъв момент само. Аз се представих и обясних причината да съм там, а те бяха много мили и внимателни към нас. След това Брайън Джонсън каза на съпругата си, че би искал да ни покани за малко. Влязохме вътре в къщата на легендата, говорихме за бандата, за неговия проблем със слуха, как съм станал фен и други такива неща. Той показа на сина ми своите спортни коли, а моят син му изпя „T.NT.” (с пригласянето на Брайън). Той беше един истински джентълмен”.

Брайън Джонсън е разказал пред своя фен, че търси лечение на здравословния си проблем и взима инжекции, а също, че е „много позитивно настроен”.

Надявам се великият вокалист да се оправи съвсем скоро, за да заеме мястото си в AC/DC. 

Ключови думи: