преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брайън Джонсън се чувства „изритан“ от AC/DC

Това сподели неговият приятел Джим Брюър

Публикувано на 16 Март 2016
Брайън Джонсън се чувства „изритан“ от AC/DC

AC/DC обявиха по-рано този месец, че дългогодишният фронтмен на бандата Брайън Джонсън има проблеми със слуха, а бандата отлага концерти от турнето в подкрепа на последния албум „Rock Or Bust“. След това се появи информация, че те ще бъдат пренасрочени с гост вокалист, който да замени великия Брайън.

Сега, обаче, комикът Джим Брюър, дългогодишен приятел на Брайън Джонсън, представи и друга версия на ситуацията с вокалиста. Той разкри, че Джонсън е „депресиран“ след реакцията на групата и се чувства „изритан“.

„Той ми разказа, че се е обадил на бандата и им е казал – `Хей, това каза лекарят, но нека опитаме да измислим нещо`. Брайън Джонсън не е искал да напуска. Не е казал, че е приключил. Той се е обадил с тази информация, а два дни по-късно е прочел във вестниците или разбрал от Туитър, откъде ли не, че `Брайън Джонсън оглушава, турнето се отменя`. А ден по-късно - `О, ще имаме гост вокалисти`”.

Джим Брюър допълни, че Брайън Джонсън дори е получил второ мнение, като според него, загубата на слуха не е чак в такъв мащаб, колкото се е смятало първоначално - „Тогава той си каза „Знаеш ли какво? Наистина бих искал да завърша това и да направя някои концерти. Мисля, че можем да се справим с това“. Тогава, обаче, целият му багаж от турнето се озовава пред вратата му. Без обаждания `Как е слухът ти? Как е здравето ти? Какво става?`. Бум. Ето ти нещата, беше ни приятно“.

Брайън Джонсън е споделил пред Брюър, че Ангъс Йънг възнамерява да продължи с AC/DC още едно десетилетие, но се притеснявал, че проблемите със слуха на Джонсън ще провалят плановете му. Според Брюър, Брайън Джонсън бил „наистина депресиран“, чувствал се като „наемник, който е бил изритан“.

Все още няма коментар от страна на AC/DC.

Ключови думи: