преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брайън Адамс представя с гордост новия си студиен албум „Get Up”

В изданието влизат 9 нови песни и 4 акустични версии

Публикувано на 16 Октомври 2015
Брайън Адамс представя с гордост новия си студиен албум „Get Up”

Eмблематичният Брайън Адамс се завръща с чисто нов студиен албум. Новият проект на легендарния рок музикант е озаглавен „Get Up” и включва общо 13 композиции, от които 9 нови парчета, плюс 4 акустични версии на част от песните. Изданието е продуцирано от Джеф Лин от Electric Light Orchestra, работил през кариерата си заедно с величия като The Beatles, Пол Макартни, Ранди Нюман, Том Пети и още много други. Get Up е записан съвместно и с дългоодишния творчески партньор на Брайън - Джим Валанс, който е отговорен за много от класическите хитове на канадския певец, сред които Heaven, Summer of '69, Run To You и други.

Албумът представлява солидна колекция от изящно композирани рок парчета, които варират от бързо и яростно темпо (Brand New Day, You Belong To Me и Thunderbolt), до нежни и лирични парчета (Don’t Even Try и We Did It All). В допълнение място намират и алтернативните акустични записи, които допълнително подчертават уникалния глас на големия музикант.

Get Up е продукт, от който Брайън се чувства напълно горд и по негово мнение стои достойно редом до всички класически издания от по-ранните му години. Рок легендата споделя: ”Албумът носи голямо чувство за безгрижност и в много отношения е изданието, което ми се искаше да имах възможността да запиша преди 25 години.”.

Изданието се предлага и в делукс версия, която се отличава с луксозна опаковка и включва ексклузивно интервю с Брайън и негови подбрани фотографии. Допълнително Get Up се издава и на плоча за всички фенове и колекционери на винили.

Get Up може да бъде открит онлайн в MusicMall.bg тук: http://bit.ly/1ZHQikM.

Списък с песни в „Get Up”:

1.            You Belong To Me

2.            Go Down Rockin’

3.            We Did It All

4.            That’s Rock and Roll

5.            Don’t Even Try

6.            Do What Ya Gotta Do

7.            Thunderbolt

8.            Yesterday Was Just A Dream

9.            Brand New Day

10.          Don’t Even Try – Acoustic

11.          We Did It All – Acoustic

12.          You Belong To Me – Acoustic

13.          Brand New Day – Acoustic

Ключови думи: