преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Боно: "Искам да съм в Girls Aloud!"

   След Крис Мартин от Coldplay, и Боно от U2 се присъедини към звездите, които изказват адмирации към британската гърл група Girls Aloud.

Публикувано на 20 Февруари 2009
Боно:
   След Крис Мартин от Coldplay, и Боно от U2 се присъедини към звездите, които изказват адмирации към британската гърл група Girls Aloud. Странното е, че фронтменът на U2 явно не се шегува.

   "Сериозно, мисля, че Girls Aloud са на върха в поп музиката. Те са голяма група и заслужават централно място на сцената", каза 48-годишният Боно. Според него U2 и Girls Aloud са сходни по дух.

   "Мислим за U2 като за съвременници на групи като Coldplay, Kings Of Leon, Interpol , а защо не и Girls Aloud. От много време сме в бизнеса, но все още се вълнувам по същия начин за всеки наш нов албум, както в ранните ни дни.

   Разликата с новите групи е, че са под огромно напрежение да разпространяват музиката си безплатно. При нас е различно - имаме лоялни фенове, които си купуват албумите ни. Можем да правим пари и от турнета, благодарение на хората, които си купуват билети за концертите ни".

Ключови думи: