преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Боно: „Ако харесвате „Songs of Innocence“, останете с нас за „Songs of Experience“

Фронтменът на U2 загатна за предстоящ нов албум в писмо до феновете

Публикувано на 11 Септември 2014
Боно: „Ако харесвате „Songs of Innocence“, останете с нас за „Songs of Experience“

Фронтменът на U2 Боно излезе с лично съобщение към феновете на бандата за новия албум „Songs of Innocence“, който се появи внезапно и изненадващо в iTunes – и то безплатно.

„Помните ли ни? Щастлив съм да обявя, че аз, Едж, Адам и Лари най-накрая дадохме живот на своето ново дете... „Songs of Innocence“. Мина известно време. Искахме да го направим добре за вас/за нас. Завършихме го миналата седмица и е при вас, благодарение на Apple и iTunes“.

 

Певецът разкри и детайли за решението албумът да бъде разпространен безплатно.

„Част от ДНК-то на бандата винаги е било желанието нашата музика да достигне до възможно най-много хора…Хора, които никога не са чували нашата музика, или никога не са проявявали и слаб интерес към нас, могат да ни пуснат за първи път, защото вече сме в тяхната библиотека. Феновете на кънтри музиката, хип-хоп маниаците от източен Лос Анджелис, електро маниаците от Сеул, бангра феновете от Ню Делхи…могат да бъдат изкушени да ни дадат шанс, дори за един момент. Колко зашеметяваща, отнасяща главите ситуация от 21 век.“

 

Боно намекна, че идва още музика от U2 - „Ако харесвате „Songs of Innocence“, останете с нас за „Songs of Experience“. Той добави, че албумът трябва „да бъде готов достатъчно скоро…въпреки че знам, че съм го казвал и преди“, с което той се пошегува за планирания наследник на „No Line on the Horizon“ - „Songs of Ascent“ – който така и не се появи.

Ключови думи: