преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Боби Макферин пристигна в София.

  В ранния следобед на 20 юли легендарния музикант Боби Макферин пристигна в София.

Публикувано на 21 Юли 2008
Боби Макферин пристигна в София.
  В ранния следобед на 20 юли легендарния музикант Боби Макферин пристигна в София. Той отседна в четиризвезден хотел в центъра на столицата и още при пристигането си сподели с организаторите - Уондър Мюзик и Джаз ФМ радио, че най-после се е сбъднало желанието му да стъпи на българска земя и с нетърпение очаква срещата с родната публика на 21 юли в зала 1 на НДК.
  Визитата на уникалния изпълнител бе планирана в продължение на година и половина, а родните меломани най-после ще имат удоволствието да видят на българска сцена легендата Макферин.
  Музикантът по никакъв начин не затрудни организаторите със специални изисквания. Скромен като присъствие, изключително непринуден и с неотразим чар, човекът-глас пожела да има изобилие от пресни плодове и плодови чайове. Придържа се към здравословен хранителен режим и това бяха и основните акценти около подготовката за пристигането му.
  Като реверанс към многобройните почитатели на музиката на Боби Макферин организаторите решиха в деня на концерта на касите в билетния център на НДК да пуснат допълнително количество билети на цена от 40 лв ., за да могат повече хора да имат възможността да се докоснат до магията на феномена Боби Макферин.

На 21 юли от 19.30 ч. в зала 1 на НДК на сцената до Маестрото ще излязат за няколко съвместни изпълнения Теодосий Спасов и български женски хор Ангелите с диригент Георги Петков. Самият Боби Макферин обещава 90 минутно шоу и очаква искрената подкрепа на публиката в залата.   

Ключови думи: