преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Blur с последен концерт?

Гигът на Blur на шотландския фестивал T In The Park на 12 юли може да се окаже последен за бандата - за това намекна фронтменът на наскоро събралата се отново група - Деймън Олбърн.

Публикувано на 14 Юли 2009
Blur с последен концерт?
Гигът на Blur на шотландския фестивал T In The Park на 12 юли може да се окаже последен за бандата - за това намекна фронтменът на наскоро събралата се отново група - Деймън Олбърн. ,,Този концерт можеше и да не се състои - китаристът ни (Греъм Коксън) се разболя внезапно и дойде тук направо от болницата", каза Олбърн и добави: ,,За щастие сега той е добре. И това е нашето последно шоу".
Blur обявиха, че се събират отново през декември миналата година след продължителна пауза в кариерата си. Бандата направи първите си концерти в оригинален състав от седем години насам в края на юни - свириха на два пъти в лондонския Hyde Park и бяха хедлайнери на фестивалите Glastonbury, Oxegen и T In The Park. Очакваше се, че след това култовите в средата на 90-те музиканти ще се отправят на европейско и американско турне, но очевидно групата има други планове.
Все още не е ясно дали Деймън Олъбрн е имал предвид последен концерт в рамките на лятното мини-турне на групата или последен концерт изобщо. 
Ключови думи: