преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Блейз Бейли и музикантите от John Steel гостуваха в Голият обяд

Метъл легендата и българската банда ще разтърсят феновете у нас с три концерта

Публикувано на 12 Септември 2014
Блейз Бейли и музикантите от John Steel гостуваха в Голият обяд

Метъл легендата Блейз Бейли и музикантите от българската банда John Steel гостуваха в Голият обяд при Елена Розберг, за да разкажат за своето сътрудничество и предстоящите им концерти.

Те ще разтърсят феновете на рока у нас с три концерта.

Първата съвместна изява на бившия вокалист на Iron Maiden и John Steel на сцена ще бъде на 12 септември в СОФИЯ  - в бар-клуб „Адамс“. Началният час на събитието в края на лятото е 21:00. Първи на сцената ще се появят музикантите от група Rampart. И това е само началото! Билетите за събитието са ограничени и могат да се закупят от 01.09.14г. в бар „Адамс“ (ул. "Врабча" 28 - до паметника "Левски", ул. „Ангиста“ 6, Ул.“Цар Самуил“ 103).

 

Голямото събитие, големият адреналин, голямата емоция и голямата промоция на съвместния албум „FREEDOM“ на бандата с Блейз Бейли ще бъде на 13 септември в рамките на разтърсващия POLINEROOOCK fest 2014 в Пловдив.

 

John Steel и Блейз Бейли ще се качат на сцената в 21:45 часа, а точно преди тях ще забият ANALGIN(BG), Assamblend(BG), Perfect Stranger(BG) и Kingdragon(GR).

Третият концерт във Варна ще се състои на 29 септември, когато е ТУ РОК ФЕСТ.

 

„Това е истински хеви метъл", категоричен беше Блейз Бейли за работата си с българската банда. Забавният вокалист е бил няколко пъти като соло изпълнител в България. Той пее в седем парчета от албума на John Steel, като заяви, че „това е начин да им помогне – светът да ги чуе.“

 

Блейз Бейли, който обожава България и своята публика, ще дава автографи и ще се снима с всички фенове след концертите. Той обяви също, че готви нов дългосвирещ студиен албум.

Ключови думи: