преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

BLEAK REVELATION и HISTORIAN ще свирят с BATUSHKA

Двете групи взеха участие в Metal Battle тази година

Публикувано на 22 Август 2018
BLEAK REVELATION и HISTORIAN ще свирят с BATUSHKA

BGTSC представя: BLEAK REVELATION и HISTORIAN! С представянето си на Metal Battle тази година и двете групи показаха, че споделянето на сцена с група като BATUSHKA е напълно заслужено. Концертът ще се състои в столичния клуб Mixtape5 на 13 септември 2018 година от 19:00 часа и е част от европейското турне "End Of Litourgiya European Pilgrimage“.

BLEAK REVELATION са сформирани в началото на 2011-та година. Стилът им е мелодичен дет/дуум метъл, вдъхновен от групи като Paradise Lost, Amorphis, Novembers Doom, October Tide, Opeth, In Mourning и други.

HISTORIAN в началото е соло проект на Николай Велев (Inspell). През 2017 година е сформирана пълнокръвна група, включваща членове на групите Inspell, Axecutor, hereAndNow и From the Waters of Lake. Следват първи концертни изяви, участие в WOA Metal Battle Bulgaria, съпорт за концерта на Goatwhore в България... В момента тече усилена работа по завършването на дебютния албум.

Не пропускайте едно от най-разтърсващите екстремни събития!
 
Билетите са в продажба от 19 февруари, онлайн и в мрежата на Евентим.

Билетите на цена от 25 лева са разпродадени отдавна, а в момента и до деня на събитието те ще се продават по 30 лева. В случай на останали места, в деня на шоуто и на място в клуба, цената на входа ще е 35 лв.*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Ключови думи: