преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Black Sabbath обявиха финалното си турне

То ще се проведе през следващата година

Публикувано на 04 Септември 2015
Black Sabbath обявиха финалното си турне

Това е краят! Black Sabbath обявиха плановете за финалното си турне!

Бандата приключва с изключителната си кариера. „Това е началото на края“, обяви групата в специално видео (можете да го видите по-долу). „Започна преди почти пет десетилетия с гръмотевица, звън на камбана в далечината и този могъщ риф, който разтърси Земята. Най-тежкият звук чуван някога. В този момент беше роден хеви метълът, създаден от една млада банда от Бирмингам, Англия – с членове, тъкмо излезли от своите тийнейджърски години.

Сега се свършва, финалното турне на най-великата метъл банда за всички времена - Black Sabbath! Ози Озбърн, Тони Айоми и Гийзър Бътлър затварят последната глава в последния том от тази невероятна Black Sabbath история. Прощалното турне „The End“ започва на 20 януари 2016 година и обещава да надмине всички предишни турнета с най-хипнотизиращата продукция създавана някога. Когато това турне приключи, това наистина ще бъде краят, краят на една от най-легендарните банди в историята на рокендрола... Black Sabbath!“

Към момента не се споменава нов студиен албум, въпреки че членовете на Sabbath преди време обсъждаха и финален запис.

„The End“ започва в Омаха, Небраска на 20 януари. Последната обявена към момента дата е в Нова Зеландия в края на април. През октомври ще бъдат обявени и още дати от последното турне на Black Sabbath.

Ключови думи: