преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Black Country Communion се разпаднаха

Според Глен Хюз групата може да продължи без Джо Бонамаса, но под друго име

Публикувано на 25 Март 2013
Black Country Communion се разпаднаха

Black Country Communion вече не съществуват. Наскоро Джо Бонамаса каза в интервю, че ангажиментът му към бандата е приключил, а сега и Глен Хюз коментира ситуацията.

“Кристално ясно е - край с BCC! Джо Бонамаса напусна и не ни позволява да използваме името... мило, нали? Джейсън, Дерек и аз ще продължим под различно име, когато му дойде времето...”, каза Хюз.

Думите му идват малко след изказване на Бонамаса, в което той разказа с подробности причините си да напусне групата. Китаристът обясни, че включването му в Black Country Communion в началото е било добра възможност да свири в различен от обичайния му стил.

“... Направих го и участвах в 9-седмично турне през 2011, което накрая наистина не беше забавно за мен. Не защото не харесвах останалите в бандата, но просто ми дойде в повече - твърде много хора, ангажирани да ни местят от град в град и да ни подготвят за сцената. Всички бяха много напрегнати, което напрегна и моя екип, а това не е турнето, което обичам да правя [...] Просто вече не беше забавно за мен”, сподели Бонамаса.

Ключови думи: