преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Бяха обявени още четири групи, които ще станат част от Wrong Fest 2020

Това са Ic3peak, Repetitor, TDK и Krekhaus

Публикувано на 06 Март 2020
Бяха обявени още четири групи, които ще станат част от Wrong Fest 2020

Екипът на Wrong Fest 2020, който ще се проведе на трети и четвърти юли в Пловдив, обяви присъединяването на още четири имена към списъка с изпълнители, които ще са в компанията на UNKLE, Dub FX и Tommy Cash.

Това са пораждащото противоречия руско дуо Ic3peak, сърбите Repetitor и българските банди ТДК и Krekhaus.

Ето какво още споделят организаторите:

„Ic3peak са руско хорър трап/електроник дуо, което направи фурор през 2018-а с издаването на песента си „Смерти Больше Нет“, чийто клип е директна нападка срещу руското политическо и обществено статукво. Това ще е първото фестивално гостуване на руснаците у нас, след като през 2019-а “подпалиха” голямата зала на софийския Mixtape 5.

Repetitor са може би най-добрата сръбска банда за гледане на живо. Смесицата между суров пост-пънк и текстове, взети от гнетящия живот, ги правят една от бандите, които могат да хванат всеки слушател за раменете и да го разтресат, така че целият сподаванен гняв да излезе наяве и да си отиде.

ТДК са българска банда, която е своеобразен феномен. Със смесицата си между текстовете на български и психеделичен, остър метъл - пловдивската банда е перфектното хапче против гадене, провокирано от живота.

Krekhaus са есенцията на живата музика. С песни, които остават впечатление, че са заченати на живо - четворката напомня силно на психеделичните 60-те и все пак остава здравко вкоренена в модерната сивота на ежедневието. Музиката им е като снимки на различни емоционални състояния, разказ за силното преживяване, близостта между хората и неизбежното отчаяние“.

Билети можете да намерите в системата на Bilet.bg. В момента билетът за фестивала е на цена от 60 лв, а еднодневният е 36 лв.

Ключови думи: