преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Билетите за рок фестивал „Кюстендил“ вече са в продажба

Хедлайнер на събитието е сръбската банда Divlje Jagode

Публикувано на 18 Март 2016
Билетите за рок фестивал „Кюстендил“ вече са в продажба

Рок фестивал "Кюстендил" се провежда за първи път в едноименния град. Идеята за него се заражда сед като множеството рок фенове в региона все повече се ентусиазират да поканят големи рок банди в своя роден край. Така се стига до създаването на рок фестивал „Кюстендил“, а феновете ще могат да се насладят на мощния саунд на рок легендите Divlje Jagode от Сърбия. Групата на великия Zele Lipovaca е хедлайнер в първото издание на фестивала. С музиката на Divlje Jagode израстват няколко поколения в града , а целта му е да запознае с рок музиката и днешната младеж. Много български групи и музиканти са приели идеята с отворени обятия, а едни от най-добрите рокаджии в страната ще подгряват на стадиона през целия ден.

Демонстрационно шоу ще представи и „прабългарската школа по оцеляване“ - "Бага -Тур". Това определено е едно шоу, което не бива да се изпуска! Организаторите на събитието са подготвили още много изненади!

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на ТикетПро, а 200 промоционални билета са достъпни в рок клуб „Никита“.

Първият международен рок фестивал „Кюстендил“ се провежда с любезното съдействие на местната община. 10 % от цената на билета ще бъдат дарени за благотворителност.

Хедлайнерът Divlje Jagode е група, създадена през далечната 1977 година в бившата република Югославия. Още тогава става една от най-харесваните групи за времето си. Този статут запазва и до днес. 

Ключови думи: