преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Билетите за концерта на Iron Maiden в Пловдив ще бъдат пуснати в продажба в петък

Легендарната банда пристига в България за концерт на двайсет и втори юли

Публикувано на 22 Ноември 2017
Билетите за концерта на Iron Maiden в Пловдив ще бъдат пуснати в продажба в петък

Билетите за концерта на Iron Maiden в Пловдив ще бъдат пуснати в продажба в петък /24 ноември/. Това съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайзис".

Легендарната банда пристига за концерт в България на 22 юли 2018 г. Участието на Брус Дикинсън и компания ще е допълнително събитие към фестивала Hills of Rock, макар и непосредствено след неговия край.

Билетите за концерта на Iron Maiden ще могат да бъдат закупени отделно или в комбинация с билет за самия фест, който ще се проведе на 20 и 21 юли на Гребния канал в Пловдив.

Шоуто на групата у нас е част от световното турне „Legacy Of The Beast“, което започва в Талин, Естония, на 26 май и е вдъхновено от едноименната игра и комикс на Iron Maiden.

Продажбата на билетите за концерта ще започне в 11 ч. в петък в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим" на промоционална цена от 70 лв. до края на годината, а в комбинация с останалата част от Hills of Rock - 120 лева до 31.12.2017. Самостоятелният билет за двата дни на феста пък е 80 лв. Участниците на самия фестивал все още не са обявени. 

Ключови думи: