преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

BGTSC с последни новини за концерта на Korpiklaani и Arkona

Събитието е тази неделя

Публикувано на 29 Октомври 2015
BGTSC с последни новини за концерта на Korpiklaani и Arkona

Тази неделя е концертът на финландските фолк метъл веселяци Korpiklaani и специалните им гости - езичниците от Arkona. Събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа и е част от източно европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като „Vodka”, „Wooden Pints”, „Beer Beer”, „Keep On Gallopig” и „Tequila” на Korpiklaani, „Liki Bessmertnykh Bogov”, „Goi Rode, Goi!” и „Yarilo” на Arkona.

Програма за вечерта по часове:

19:00 отварят вратите на клуба

20:00 – Arkona

21:30 – Korpiklaani

Екипът на организаторите  декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и призоваваме всички посетители да спазват правилата за провеждане.

Ето и останалата част от съобщението на организаторите:

„Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Както повечето от вас знаят местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ ** на събитието, независимо от своята възраст, да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;

- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;

- аудио записващи устройства;

- оръжие;

- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

- стъклени бутилки;

- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него!

 ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.

Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Билети все още има, като в момента и до деня на събитието те ще струват 40 лева. Ако останат налични в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

За клуба:

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси: [email protected]

Ключови думи: