преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Безплатен транспорт до Ловеч за публиката на Vital Remains!

  От 22 април, феновете на Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation ще могат да се сдобият със специален пакетен билет от 30 лв.

Публикувано на 21 Април 2009
Безплатен транспорт до Ловеч за публиката на Vital Remains!
  От 22 април, феновете на Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation ще могат да се сдобият със специален пакетен билет от 30 лв. за шоуто на дет метъл агитката на 8 май 2009 в клуб Blue Box, който ще включва безплатен превоз до Ловеч и обратно за 9 и 10 май от ,,Ловеч парти фест". На тези дати от ежегодния фестивал ще се изявяват Bonfire и Kingdome Come (9 май) и Светльо от Хиподил и Dokken (10 май).

   АРТ БГ призовава желаещите да гледат както брутален дет метъл в София, така и класически хард рок в Ловеч да побързат, тъй като местата са ограничени -  предвидени са точно 3 автобуса или общо 150 места. Билетите, важащи за Ловеч ще могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и неговите партньори.  

   Автобусите, обозначени със специални табели, ще отпътуват на 9 май точно в 13.00 ч от паркинга пред Националния стадион ,,Васил Левски" и ще тръгнат обратно от Ловеч за София на 10 май вечерта веднага след изявата на Dokken.

   За да заемат своето място в един от трите автобуса, метъл феновете ще трябва да пазят своя билет от концерта на Vital Remains и да го покажат на представител на АРТ БГ в деня на заминаването.

   Безплатният превоз до Ловеч за посетителите на Vital Remains се осъществява в партньорство с  метъл бара на София The Black Lodge (бул. "Ал. Стамболийски" 34, София).

   Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation са в клуб Blue Box на 8 май от 21 ч. - веднага след концерта на Драгомир Драганов в подкрепа на дебютния му солов албум ,,Алтер Его" от 19 ч. 
Ключови думи: