преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Benediction и Holy Moses в София на 17 октомври!

   Добре познатите ни от миналогодишното си участие на 20 Years Nuclear Blast Fest британски дет метъл машини Benediction, предвожданите от зверовитата Сабина Класен немски траш ветерани Holy Moses и шведската дет-петорка Nominon, ще изнесат съвместен концерт в клуб "Blue Box" в София на 17 октомври!   Ето какво сподели по повод задаващото се live-клане басистът на Benediction, Франк Хийли: "Участието ни в София на 20 Years Nuclear Blast Festival през ноември миналата година се оказа един от най-яките концерти в цялата ни история! Публиката ни посрещна зверски добре, затова чакахме удобен случай да се върнем и ето, че турнето за новия ни албум ни го поднася.

Публикувано на 21 Август 2008
Benediction и Holy Moses  в София на 17 октомври!
   Добре познатите ни от миналогодишното си участие на 20 Years Nuclear Blast Fest британски дет метъл машини Benediction, предвожданите от зверовитата Сабина Класен немски траш ветерани Holy Moses и шведската дет-петорка Nominon, ще изнесат съвместен концерт в клуб "Blue Box" в София на 17 октомври!
   Ето какво сподели по повод задаващото се live-клане басистът на Benediction, Франк Хийли: "Участието ни в София на 20 Years Nuclear Blast Festival през ноември миналата година се оказа един от най-яките концерти в цялата ни история! Публиката ни посрещна зверски добре, затова чакахме удобен случай да се върнем и ето, че турнето за новия ни албум ни го поднася. София, идваме!"
   Билетите за шоуто на бруталната метъл троица, която ще щурмува столицата ни по поката на радио Тангра Мега Рок и Re-Act Music в рамките на предстоящото No Reunion Needed Tour 2008, ще струват 30 лв. и ще бъдат пуснати в продажба идната седмица в търговските мрежи на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна.
   В деня на концерта на Benediction, Holy Moses и Nominon, чието начало ще бъде дадено точно в 20:00 ч., цената ще скочи на 35 лв.
  Клуб "Blue Box" се намира на столичния булевард "Мария Луиза" 106, в непосредствена близост до Централна гара.
Ключови думи: