преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

БДЖ и Spirit of Burgas пускат фестивален влак

Robbie Williams EnterTRAIN ще вози феновете до Бургас на по-ниски цени

Публикувано на 23 Юли 2015
БДЖ и Spirit of Burgas пускат фестивален влак

„БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния Spirit of Burgas подготвят специален музикален влак за всички посетители на фестивала. Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмицата преди и по време на фестивала - в първия ден на фестивала (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август). Символично наречения Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до SPIRIT of Burgas повече от забавен и приятен.

Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините и ще се движи със следното разписание във фестивалните дни:

•          На 07.08.2015 г. влакът ще замине от Централна гара София в 07:45 ч. -Карлово – 10:15 ч. - Казанлък – 11:18 ч. - Сливен – 12:59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15:00 ч.;

•          На 09.08.2015 г. влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 ч. Сливен – 15:55 ч.- Казанлък – 17:37 ч. - Карлово – 18:45 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София стартира на 23-и юли (четвъртък). Билетите на Релационната цена за билет 2 класа за бърз влак ще се продават с 20% намаление само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната.

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач - www.bdz.bg

Spirit of Burgas ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а звездите на фестивала са ROBBIE WILLIAMS (UK), KASABIAN (UK), MILOW (BE), KWABS (UK) и STEREO MCs, както и някои от най-добрите български групи и артисти.

Още новини и информация може да намерите на www.Spiritofburgas.com

Ключови думи: